zondag 15 april 2012

Ubud

Na een taxirit van een uurtje zijn we in de namiddag aangekomen in een super leuke guesthouse met een zalig zwembad!

Na eerst een frisse duik te hebben genomen zijn we te voet naar het stadje gegaan.  Er zijn heel veel restaurantjes en winkeltjes.  We zijn begonnen met een thea time in te lassen, ze hadden daar pralines en vanalles met chocolade.  Was wel oke maar niet te vergelijken met  Belgie.  Verder hebben we nog wat rondelopen en niet te veel gedaan. Het is hier super mooi en heel groen.  In het midden van een drukke winkelstraat zitten er ineens 3 rijstvelden verborgen ofzo.
 Onze guesthouse is heel relax en heel typisch vanaf de straatkant zou je niet denken dat er nog zo een zwembad met tuin achterligt. Er zijn 7 hotelkamers en 5 kamer/huisjes waar er locals in wonen er is ook een soort van tempeltje.

We hebben hier vooral rondgereden met een brommer en zo dingen ontdekt zoals veel rijstvelden, tempels en hoe de locals hier echt leven en zich wassen in beeken.
We zijn ook yoga gaan doen en dat was echt zalig! Het was om half 9 smorgens dus nog niet te warm en was in een hotel achterin gelegen naast rijstvelden.

Het eten vinden we weer heel lekker! MmmmmmmMMMMmmm
Goa Gajah hebben we ook bezocht en daar waren kindjes aan het leren dansen dus was heel schattig. De tempel zelf was ook mooi en de natuur erond ook. We zijn ook langs monkey forest gewandeld en daar is Christophe bijna aangevallen geweest door een aapje omdat hij die wilde aaien ofzo en dat aapje greep zijn T shirt! Wel grappig!!!

Normaal zouden we ook een auto hebben gehuurd voor een dagje om Tanah Lot te gaan bezoeken maar omdat we geen internationaal rijbewijs bijhebben hebben we dat risico niet genomen. Het mocht wel van de autoverhuurder want er is hier toch niet veel politie zei hij maar we hebben toch beslist het niet te doen.

We zijn hier uiteindelijk 4 nachten gebleven en rijden/varen vandaag door naar Lombok


Dit was bij Monkey Forest




 Rijstvelden




 Goa Gajah






 Bij ons hotel, op de markt en in de stad




  


1 opmerking: