donderdag 19 april 2012

Gili Trawangan

Na 2 dagen in Seminyak (lombok) zijn we aangekomen bij de Gili eilanden en dat is daar het paradijs!!! Het zijn 3 kleine eilanden en wij zaten op het grootste maar dat is op 40min helemaal rondgefietst.
Er rijden daar geen autos of brommers enkel fietsen en paarden met een koets.




Onze eerste nacht hebben we geslapen op een super leuke kamer met zalig uitzicht maar helaas op 100m van de moskee en in Seminyak hadden we dat ook al dus had geen zin meer om telkens om 5u snachts gewekt te worden want hun micro haperde ook nog eens dus was een heel irritant geluid. Maar we hebben daardoor wel een heel mooie zonsopgang gezien.


We zijn de volgende dag dan naar een ander nog leuker hotel gegaan waar we dan nog 3 nachten zijn gebleven. In dat hotel werkte 3 jonge kerels waar we geregeld een babbeltje mee deden en die vertelde dan ook wat ze verdiende enzo en dat is zo weinig nog geen 100 euro per maand maar dat is voor hun normen wel normaal maar toch!! Ze hebben ook veel over hun cultuur verteld en ze wilde ook graag wat franse zinnen leren omdat ze geredeld franse klanten hebben en die spreken amper engels vonden ze!
De stroom valt ook heel geregeld uit op het eilandje maar gelukkig had ons hotel een gerenator.
Als het donker was was het er ook super mooi want er waren heeeeeeeeeeeeeeeel veel sterren te zien!!

We hebben vooral gerelaxt, rondgefietst en gaan snorkelen meer kan je ook niet doen hier.








Na Gili gaan we terug naar Ubud voor 2 dagen om dan door te reizen naar Lovina

1 opmerking: